News & Events

Europeisk lansering av LifeAssays® nya test för inflammation hos häst.

2017-09-06 - only in Swedish

LifeAssays® lanserar sin test för inflammation hos häst på ”The British Equine Veterinary associations” möte i Liverpool den 13 till 16 september.

”Vi har under våren och sommaren tagit fram en test där SAA används som markör för inflammation hos häst. Detta är samtidigt en lansering av vårt instrument Magnia inom veterinärmedicin. Instrumentet kan drivas sex timmar på batteri varför det fungerar lika bra på en klinik som i ex. en djurambulans. SAA testen har utvärderats i Tyskland med mycket bra resultat och vi planerar att presentera dessa resultat i samband med lanseringen i USA under American Association of Equine Practitioners (AAEP) konferens i november”, säger Anders Ingvarsson, VD i LifeAssays® AB.

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som LifeAssays AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014.

För ytterligare information kontakta VD för LifeAssays AB, Anders Ingvarsson 46 46 286 54 00 eller email: info@lifeassays.com

Om LifeAssays®. NGM-listade LifeAssays® ABs affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja diagnostiska system baserade på bolagets egna och patenterade teknologiplattform, MagnetoImmunoAssay (MIA). Företaget levererar säkra och robusta system för snabba och tillförlitliga analyser inom veterinärmedicin. För mer detaljer se www.lifeassays.com

Related Documents: Release
Related Links: Cision

Press release / News

More News
Loading ...
10 / 392 News

Upcoming events

09nov

New York Veterinary conference

New York Vet

November 9-10

Javits Center, New York City

Click for more info

17nov

Saddle Up

AAEP annual Convention

November 17-21

Henry B. Gonzalez Convention Center, San Antonio, USA

Click for more info

 

You want to know more about LifeAssays! Please contact us, we will be more than happy to help you.