News & Events

LifeAssays® installerar fem VetReader system i norra Tyskland.

2017-10-02 - only in Swedish

LifeAssays® installerar denna vecka fem VetReader system i kliniker i norra Tyskland. Klinikerna kommer att använda tester både för hund CRP och katt SAA . 

Under senvåren och sommaren har vi haft egen personal på plats på den tyska marknaden. Vi har nu fått den första ordern till fem veterinärkliniker.  Dessa system, plus de kommande som vi väntar oss till övriga kliniker som just nu för diskussioner med oss, kommer naturligtvis även att motivera de distributörer vi har och de vi diskuterar avtal med. Värdet på denna första order är c:a 45 000 Kr”, säger Anders Ingvarsson, VD i LifeAssays® AB.

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som LifeAssays AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014.

För ytterligare information kontakta VD för LifeAssays AB, Anders Ingvarsson 46 46 286 54 00 eller email: info@lifeassays.com

Om LifeAssays®. NGM-listade LifeAssays® ABs affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja diagnostiska system baserade på bolagets egna och patenterade teknologiplattform, MagnetoImmunoAssay (MIA). Företaget levererar säkra och robusta system för snabba och tillförlitliga analyser inom veterinärmedicin. För mer detaljer se www.lifeassays.com

Related Documents: Release
Related Links: Cision

Press release / News

More News
Loading ...
10 / 405 News

Upcoming events

09feb

Nordic Equine Veterinary Conference

Visit Us at:

NEVC, Scandic Flesland hotel,  Bergen, Norway

February 9th - 11th 2018. 

Click for more info

22apr

Vetadagarna 2018

20-22 april 2018 Norrköping

Click for more info

 

You want to know more about LifeAssays! Please contact us, we will be more than happy to help you.