News & Events

LifeAssays® testsystem används på UW Veterinary care unit at the University of Wisconsin.

2017-08-18 - only in Swedish

Universitetet i Wisconsins veterinärenhet använder LifeAssays® test för CRP hos hund. Beslutet togs i samband med en studie de initierade i juli detta år, där vårt testsystem och hund CRP var en del av utvärderingen.  

”Att Universitetskliniken fortsätter att använda testen i rutin och är viktigt för vår satsning i USA. Vi kommer att använda dem som referens i arbetet med lokala kundbesök och naturligtvis i diskussioner med lokala distributörer. Detta visar styrkan i att agera själva direkt på marknaden.”, säger Anders Ingvarsson, VD i LifeAssays® AB.

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som LifeAssays® AB skall offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument.

För ytterligare information kontakta VD för LifeAssays AB, Anders Ingvarsson +46 46 286 54 00 eller email: info@lifeassays.com

Om LifeAssays®. NGM-listade LifeAssays® ABs affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja diagnostiska system baserade på bolagets egna och patenterade teknologiplattform, MagnetoImmunoAssay (MIA). Företaget levererar säkra och robusta system för snabba och tillförlitliga analyser inom veterinärmedicin. För mer detaljer se www.lifeassays.com

Related Documents: Release
Related Links: Cision

Press release / News

More News
Loading ...
10 / 392 News

Upcoming events

09nov

New York Veterinary conference

New York Vet

November 9-10

Javits Center, New York City

Click for more info

17nov

Saddle Up

AAEP annual Convention

November 17-21

Henry B. Gonzalez Convention Center, San Antonio, USA

Click for more info

 

You want to know more about LifeAssays! Please contact us, we will be more than happy to help you.