News & Events

LifeAssays® testsystem godkänt av kinesisk veterinärkedja med c:a 80 kliniker.

2017-08-03 - only in Swedish

”Under sommaren har vårt system genomgått ett antal tester av ansvariga inom Ba Bi Tang, en veterinärkedja med c:a 80 kliniker. Detta har utfallit mycket väl och vi har nu officiellt kommit in på denna kedja. Målet är att vi ska växa vidare inom denna kedja och även bli en del av deras rutinpanel av blodtester. I dagsläget har vi etablerat oss i 5 av sjukhusen”, säger Anders Ingvarsson, VD i LifeAssays® AB.

Ba Bi Tang på kinesiska eller ”Puppy Town animal hospital” på engelska (http://www.puppytown.com.cn/) är en snabbväxande veterinärkedja i Kina med ca 80 sjukhus i dagsläget. Sjukhuskedjan uppskattas idag omsätta c:a CNY 300 miljoner vilket motsvarar c:a SEK 390 miljoner. 

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som LifeAssays® AB skall offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument.

För ytterligare information kontakta VD för LifeAssays AB, Anders Ingvarsson 46 46 286 54 00 eller email: info@lifeassays.com

Om LifeAssays®. NGM-listade LifeAssays® ABs affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja diagnostiska system baserade på bolagets egna och patenterade teknologiplattform, MagnetoImmunoAssay (MIA). Företaget levererar säkra och robusta system för snabba och tillförlitliga analyser inom veterinärmedicin. För mer detaljer se www.lifeassays.com

Related Documents: Release
Related Links: Cision

Press release / News

More News
Loading ...
10 / 406 News

Upcoming events

09feb

Nordic Equine Veterinary Conference

Visit Us at:

NEVC, Scandic Flesland hotel,  Bergen, Norway

February 9th - 11th 2018. 

Click for more info

22apr

Vetadagarna 2018

20-22 april 2018 Norrköping

Click for more info

 

You want to know more about LifeAssays! Please contact us, we will be more than happy to help you.