News & Events

Expansionen i Asien fortsätter - Ny partner i Thailand

2016-12-19 - only in Swedish

Good Life och LifeAssays® har skrivit ett s.k. Letter of Intent där Good Life skall marknadsföra och sälja LifeAssays® produkter i Thailand.  

”I Thailand finns det c:a 1 200 veterinärkliniker. Vår distributör, som även äger ett djursjukhus, har idag lagt en order till ett värde av 3 265 € för att inleda marknadsföringen på den lokala marknaden. Bolagets ansvarig för veterinärdiagnostik kommer till LifeAssays® i Lund i slutet av januari för utbildning, vilket också skall bli startskottet för en aktiv bearbetning av den Thailändska marknaden”, säger Anders Ingvarsson, VD i LifeAssays® AB (publ.)

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som LifeAssays® AB skall offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument.

För ytterligare information kontakta VD för LifeAssays AB, Anders Ingvarsson 46 46 286 54 00 eller email: info@lifeassays.com

Om LifeAssays®. NGM-listade LifeAssays® ABs affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja diagnostiska system baserade på bolagets egna och patenterade teknologiplattform, MagnetoImmunoAssay (MIA). Företaget levererar säkra och robusta system för snabba och tillförlitliga analyser inom veterinärmedicin. För mer detaljer se www.lifeassays.com

Related Documents: Release
Related Links: Cision

Press release / News

More News
Loading ...
10 / 423 News

Upcoming events

27sep

Dyrlægernes Årsmøde 2018

Plats: NYBORG STRAND Hotel og Konferencecenter Danmark

meet our Danish partner: Lifetest

27-30 September 2018

Click for more info

08nov

New York Veterinary conference

New York Vet

November 8-9

Stand 480

Javits Center, New York City

Click for more info

01dec

AAEP conference

American Association of Equine Practitioners Annual Meeting

December 1, 2018 - December 5, 2018

San Francisco, CA, US

Click for more info

 

You want to know more about LifeAssays! Please contact us, we will be more than happy to help you.