News & Events

LIFEASSAYS:    LifeAssays® och VideoMed GmbH signerar Letter of Intent.

2017-03-27 - only in Swedish

IDEON, Lund ? LifeAssays ® AB och VideoMed GmbH har signerat ett så kallat ”Letter of Intent, LoI” under vilken bolagen skall samarbeta för att lansera LifeAssays® test för inflammation hos häst i Tyskland. Avtalet gäller under sex månader med avsikten att omvandla det till ett Distributionsavtal vid utgången av denna tid.

“Genom detta Letter of Intent har vi en Partner på den tyska marknaden för våra produkter för detektion av inflammation hos häst. VideoMed kommer med etablerade kontakter med hästkliniker och tränare. Tillsammans med VideoMed har vi redan etablerat kontakter med nyckeluniversitet för produktutvärdering och vi ser att dessa kontakter kommer att vara viktiga för Bolaget i vår fortsatta utveckling av detta område.” säger Anders Ingvarsson, VD LifeAssays® AB

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som LifeAssays® AB skall offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. 

För ytterligare information kontakta VD för LifeAssays AB, Anders Ingvarsson 46 46 286 54 00 eller email: info@lifeassays.com

Om LifeAssays®. NGM-listade LifeAssays® ABs affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja diagnostiska system baserade på bolagets egna och patenterade teknologiplattform, MagnetoImmunoAssay (MIA). Företaget levererar säkra och robusta system för snabba och tillförlitliga analyser inom veterinärmedicin. För mer detaljer se www.lifeassays.com

Om VideoMed. VideoMed GmbH grundades av Dipl.Ing. Dagobert W.H. Gluch 1988. Som ett innovativt företag, nu i andra generationen av familjens förvaltning, är vi ständigt intresserade av att producera och utveckla banbrytande produkter.

Framförhållning, förvaltning, yrkeskompetens och personligt engagemang hos våra medarbetare är hörnstenarna i vår framgång. VideoMed är synonymt med högsta kvalitet och tillförlitlighet inom våra affärsområden och underlättas av det nära samarbetet med vertinärkliniker.

Vårt primära kompetensområde är utveckling, tillverkning och marknadsföring av flexibla veterinärdokumentationssystem inom endoskopi samt kundanpassade produkter för att möta specifika kundkrav.

Related Documents: Release
Related Links: Cision

Press release / News

More News
Loading ...
10 / 423 News

Upcoming events

27sep

Dyrlægernes Årsmøde 2018

Plats: NYBORG STRAND Hotel og Konferencecenter Danmark

meet our Danish partner: Lifetest

27-30 September 2018

Click for more info

08nov

New York Veterinary conference

New York Vet

November 8-9

Stand 480

Javits Center, New York City

Click for more info

01dec

AAEP conference

American Association of Equine Practitioners Annual Meeting

December 1, 2018 - December 5, 2018

San Francisco, CA, US

Click for more info

 

You want to know more about LifeAssays! Please contact us, we will be more than happy to help you.