News & Events

LifeAssays tecknar Letter of Intent (LoI) med Distributör fokuserad på hästmarknaden i USA

2018-09-18 - only in Swedish

IDEON, Lund ? Accelerated Equine Health och LifeAssays® kommer under hösten att bearbeta den amerikanska marknaden för vår inflammationstest för häst under ett LoI. Faller detta väl ut kommer ett Distributionsavtal att undertecknas vid årsskiftet. Accelerated Equine Health erbjuder redan idag tester för infektions-, svamp- och parasitsjukdomar hos häst och har ett stort nätverk inom industrin.

“I Accelerated Equine Heath har vi fått en Partner helt fokuserad på hästmarknaden och specifikt på tävlingshästar. De har redan visat oss att de är väletablerade i de stora tävlingsklustren bl.a. på USA:s östkust och vi har besökt banorna i Belmont och Saratoga tillsammans med dem. MagniaReader Vet finns hos dem för att kunna visa för kunder och nu läggs den sista handen vid planerna för att börja rulla ut instrument till kund.” säger Anders Ingvarsson, CEO LifeAssays AB.

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som LifeAssays AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014.

För ytterligare information kontakta VD för LifeAssays AB, Anders Ingvarsson 46 46 286 54 00 eller email: info@lifeassays.com

Om LifeAssays®. NGM-listade LifeAssays® ABs affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja diagnostiska system baserade på bolagets egna och patenterade teknologiplattform, MagnetoImmunoAssay (MIA). Företaget levererar säkra och robusta system för snabba och tillförlitliga analyser inom veterinärmedicin. För mer detaljer se www.lifeassays.com

Related Documents: Release
Related Links: Cision

Press release / News

More News
Loading ...
10 / 469 News

Upcoming events

 

You want to know more about LifeAssays! Please contact us, we will be more than happy to help you.