News & Events

LifeAssays® testsystem godkänt av kinesisk veterinärkedja med c:a 80 kliniker.

2017-08-03 - only in Swedish

”Under sommaren har vårt system genomgått ett antal tester av ansvariga inom Ba Bi Tang, en veterinärkedja med c:a 80 kliniker. Detta har utfallit mycket väl och vi har nu officiellt kommit in på denna kedja. Målet är att vi ska växa vidare inom denna kedja och även bli en del av deras rutinpanel av blodtester. I dagsläget har vi etablerat oss i 5 av sjukhusen”, säger Anders Ingvarsson, VD i LifeAssays® AB.

Ba Bi Tang på kinesiska eller ”Puppy Town animal hospital” på engelska (http://www.puppytown.com.cn/) är en snabbväxande veterinärkedja i Kina med ca 80 sjukhus i dagsläget. Sjukhuskedjan uppskattas idag omsätta c:a CNY 300 miljoner vilket motsvarar c:a SEK 390 miljoner. 

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som LifeAssays® AB skall offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument.

För ytterligare information kontakta VD för LifeAssays AB, Anders Ingvarsson 46 46 286 54 00 eller email: info@lifeassays.com

Om LifeAssays®. NGM-listade LifeAssays® ABs affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja diagnostiska system baserade på bolagets egna och patenterade teknologiplattform, MagnetoImmunoAssay (MIA). Företaget levererar säkra och robusta system för snabba och tillförlitliga analyser inom veterinärmedicin. För mer detaljer se www.lifeassays.com

Related Documents: Release
Related Links: Cision

Press release / News

More News
Loading ...
10 / 426 News

Upcoming events

27sep

Dyrlægernes Årsmøde 2018

Plats: NYBORG STRAND Hotel og Konferencecenter Danmark

meet our Danish partner: Lifetest

27-30 September 2018

Click for more info

08nov

New York Veterinary conference

New York Vet

November 8-9

Stand 480

Javits Center, New York City

Click for more info

01dec

AAEP conference

American Association of Equine Practitioners Annual Meeting

December 1, 2018 - December 5, 2018

San Francisco, CA, US

Click for more info

 

You want to know more about LifeAssays! Please contact us, we will be more than happy to help you.